Skladiščna logistika

Naše podjetje KT Logistika vam nudi celostno storitev skladiščenja, ki jo izvajamo po najmodernejših smernicah in podpornimi informacijskimi sistemi. S tem zagotavljamo veliko prilagodljivost naročniku, saj imamo lastno viličarsko storitev in možnost komisioniranja blaga. Prepustite nam logistično storitev in optimizirajte stroške poslovanja.

Povpraševanje
V našem skladišču so na voljo visokoregalna in talna mesta za skladiščenje blaga. Naša storitev skladiščenja je optimiziran in celoten paket storitev s katerimi zagotavljamo kvalitetno in zanesljivo izvedbo. Z vlaganjem v najnovejše podporne sisteme, omogočamo odlično sledljivost blaga in optimizacijo prostora. Z izobraževanjem in usposabljanjem zaposlenih pa skrbimo, da so storitve manipulacije z blagom izvedene brez poškodb in z največjo mero previdnosti.

PovpraševanjeOptimizirajte vaše poslovanje in nam dovolite, da za vas izvedemo vso potrebno logistično storitev. Ponujamo vam popolno storitev skladiščenja vašega blaga, ki zahteva pogoje hladne verige po standardu HACCP in z vso potrebno manipulacijo ter nadzorom. Zaupajte nam vaše naročilo in mi bomo poskrbeli za kvalitetno izvedbo.
S stalnim prilagajanjem potrebam naših naročnikov, nudimo vrhunsko logistično storitev na različnih segmentih prevozov in skladiščenja.

Za kvalitetno izvedbo skladiščenja vašega blaga boste z nami izbrali pravo rešitev, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov. Veselimo se sodelovanja z vami!

PovpraševanjePoleg skladiščenja blaga v različnih režimih, vam nudimo tudi storitev komisioniranja, s čimer lahko poskrbimo za celotno logistično storitev in distribucijo, vi pa optimizirate vaše osnovno poslovanje.

Za kvalitetno skladiščenje s komisioniranjem boste z nami izbrali pravo rešitev, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov. Veselimo se sodelovanja z vami!

Povpraševanje

40 mio Prevoženih kilometrov
420 Tovornih vozil
650 Zaposlenih
53.420 Skladiščnih površin (km2)
12 mio Porabljenega goriva (l)
180.000 Odprtih nalogov za prevoz

* Statistika za leto 2022