Svež veter v jadra!

Začetek leta 2024 je zaznamovala pomembna prelomnica v zgodovini našega podjetja. Odprli smo novo podružnico podjetja na Hrvaškem, pod imenom Klemen Transport Croatia.

Povpraševanje

Za potrebe razvoza goriv je tako na voljo vozni park, ki ga sestavlja 28 velikih cistern. Te cisterne so izdelane po najvišjih standardih, kar zagotavlja varnost in zanesljivost prevoza. Razpolagamo tudi s 7 manjšimi cisternami, namenjenimi razvozu goriva neposredno strankam. Vozila so strateško razporejena po celotni državi, kar nam omogoča izjemno stopnjo fleksibilnosti in na drugi strani omogoča kratke dostavne čase.

 

Poleg samega voznega parka ima podjetje Klemen Transport Croatia tudi lastno parkirišče in sodobno opremljene pisarne, ki služijo kot osrednje vozlišče za upravljanje logističnih operacij.

 

S pomočjo naprednih tehnoloških rešitev so v Klemen Transport Croatia postavili nov standard v sledenju in upravljanju vozil. To nam omogoča natančno spremljanje vsakega koraka v logističnem procesu, kar zagotavlja optimalno učinkovitost, varnost in transparentnost.

 

V skladu s svojo zavezanostjo k odličnosti in inovacijam, Klemen Transport Croatia ne le sledi trendom v logistični industriji, temveč jih ustvarja. Naša vizija je preoblikovati logistično krajino v regiji, ponujajoč napredne storitve, ki presegajo pričakovanja. Z odprtjem svoje podružnice smo stopili na to pot, ki bo prinesla pozitivne spremembe tako v logistični industriji kot tudi v zadovoljstvu naših strank.


40 mio Prevoženih kilometrov
420 Tovornih vozil
650 Zaposlenih
53.420 Skladiščnih površin (km2)
12 mio Porabljenega goriva (l)
180.000 Odprtih nalogov za prevoz

* Statistika za leto 2022