Naj vaše breme postane naše breme

Z modernim voznim parkom, ki šteje preko 80 električnih in plinskih viličarjev poskrbimo za kvalitetno manipulacijo z vašim blagom, pri čemer vam lahko ponudimo tudi kapacitete skladiščenja in na ta način ponudimo kompletno logistično storitev . V kolikor želite imeti samo viličarsko storitev, smo za vas pripravljeni s kompletno ponudbo in dolgoletnimi izkušnjami kvalitetne izvedbe storitve.

Povpraševanje
V podjetju KT Viličarji poskrbimo za vse aspekte premika blaga. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami, ki so garancija za kvalitetno izvedeno storitev se lahko kar maksimalno prilagodimo potrebam naročnika. Ponujamo možnost najema viličarjev skupaj z viličaristi kjerkoli in kadarkoli. Rešitev zajema kompleten servis s katerim ste rešeni bremena nadomeščanj, okvar ali pomanjkanja števila viličarjev ob povečanju logističnih operacij.

PovpraševanjeSoočanje s pomankanjem izkušenih in učinkovitih viličaristov je izziv s katerim se sooča veliko podjetij. Pri podjetju KT Viličarji, poskrbimo za strokoven in usposobljen kader s katerim bo delo potekalo nemoteno. V naši ekipi je tako več kakor 100 viličaristov. Za več informacij se obrnite na nas in skupaj najdemo rešitev.

PovpraševanjePodjetje KT Viličarji vam nudi možnost najema viličarista brez viličarja. Vaše delo si zasluži stroškovno učinkovit model najema viličarjev, zato nam dovolite, da vam ponudimo ustrezne rešitve. Zaupajte nam vaše zahteve in z veseljem poskrbimo za predlog in izvedbo primerne rešitve.

Povpraševanje

32 mio Prevoženih kilometrov
370 Tovornih vozil
590 Zaposlenih
53.420 Skladiščnih površin (km2)
9,8 mio Porabljenega goriva (l)
153.000 Odprtih nalogov za prevoz

* Statistika za leto 2022