Poskrbimo za brezhibno izvedbo transporta

Zaupajte skrb za transport nam, mi pa bomo poskrbeli za brezhibno izvedbo!
S stalnim prilagajanjem potrebam naših naročnikov, nudimo vrhunsko logistično storitev na različnih segmentih prevozov in skladiščenja.

Povpraševanje
V našem voznem parku z več kot 370 tovornimi vozili, razpolagamo z 200 prikolicami s cerado, ki so standardna prevozna sredstva za transport temperaturno neobčutljivega blaga. Zagotavljamo vam optimalni izračun poti ter dogovorjen čas dostave, da je vaše blago kar najhitreje na cilju. Opravljamo polne prevoze (FTL) kot tudi zbirne prevoze (LTL), ob tem pa vam zagotavljamo neposredno spremljanje vaše pošiljke, saj so vsa naša vozila opremljena z najmodernejšim sistemom za sledenje vozil CVS. Za kvalitetno izveden prevoz blaga, boste z nami izbrali pravo rešitev, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov.

PovpraševanjeV našem voznem parku z več kot 370 tovornimi vozili, opravljamo prevoze z 150 prikolicami hladilniki (frigo), ki so namenjena prevozu hlajenega ali zamrznjenega blaga sklopu zagotavljanja hladne verige. Zagotavljamo vam optimalni izračun poti ter dogovorjen čas dostave, da je vaše blago kar najhitreje na cilju. Opravljamo polne prevoze (FTL) kot tudi zbirne prevoze (LTL), ob tem pa vam zagotavljamo neposredno spremljanje vaše pošiljke, saj so vsa naša vozila opremljena z najmodernejšim sistemom za sledenje vozil CVS.

PovpraševanjeSmo specialisti za prevoz različnih tipov razsutega blaga po Sloveniji in Evropi. Prevažamo vse vrste prehrambnega (sladkor, moka, žita,…) in neprehrambenega (PVC, granulat, pesek) blaga.
Transporte izvajamo s 30 silos prikolicami. Upoštevamo vaše želje in se zahtevam prilagodimo v največji možni meri. Naše cene so konkurenčne in transparentne. Skrbimo za odlično izveden in točen servis, zato smo prava izbira če želite dobro opravljeno logistično storitev.

PovpraševanjeV naši floti je več cistern za prevoz različnih tekočin. Transporte opravljamo po celotni Evropi. Upoštevamo vaše želje in se zahtevam prilagodimo v največji možni meri. Naše cene so konkurenčne in transparentne. Skrbimo za odlično izveden servis brez zamud, zato smo prava izbira če želite dobro opravljeno logistično storitev.

PovpraševanjeEn izmed pomembnih segmentov našega podjetja je tudi prevoz goriv. Prevoze opravljamo z 45 avtocisternami različnih tipov. Pri prevozu goriv upoštevamo najstrožje predpise in norme, prav tako skrbimo za tehnično brezhibnost vozil ter za strokovno usposobljenost naših voznikov. Varnost je naša prioriteta. Pri transportu smo prilagodljivi in skrbimo za zanesljivo in brezhibno izpeljano storitev.

PovpraševanjePrevoz bitumna in mazuta opravljamo z osmimi posebnimi prikolicami prilagojenimi za tako vrsto tovora. Prevoze na tem segmentu opravljamo po Sloveniji in Evropi. Dolgoletne izkušnje na tem področju nam pomagajo da je izvedba take vrste prevoza kvalitetna in izvedena glede na dogovor.

PovpraševanjeV kolikor je potreba po transportu kontejnerjev različnih velikosti je naše podjetje pravi naslov na katerega se lahko obrnete. Z desetimi različnimi prikolicami lahko opravljamo transporte kontejnerjev različnih vrst in dimenzij (20′ ali 40′).

Povpraševanje

40 mio Prevoženih kilometrov
420 Tovornih vozil
650 Zaposlenih
53.420 Skladiščnih površin (km2)
12 mio Porabljenega goriva (l)
180.000 Odprtih nalogov za prevoz

* Statistika za leto 2022